Miért hatékony megoldás az IT ügyfélszolgálat kiszervezése?

Az IT ügyfélszolgálat értékét nem szabad lebecsülni. A számítógépek és a szoftverek nagyszerű találmányok egytől-egyig. Folyamatosan jelennek meg a piacon olyan technikai fejlesztések, amelyek pozitívan befolyásolják életünket.

Néha azonban a dolgok nem valami fényesen mennek.

Amikor az ügyfelek döntést hoznak termékek vagy szolgáltatások megvásárlásáról, nem csak a funkcióikra és előnyeikre kíváncsiak.

Megfontolják az értékesítés utáni technikai támogatást is, amely segít a jövőben felmerülő problémák megoldásában.

Például a számítógépes szoftvereket vásárló ügyfélnek szüksége lesz arra, hogy segítséget kapjon abban az esetben, ha a termék nem működik optimálisan. Az ügyfelek garanciális időszak alatt technikai támogatást is igényelhetnek.

Az informatikai tudással nem rendelkező felhasználóknak nehézséget okoz egy-egy szoftver használata, kezdve a telepítéstől a beüzemelésig. Nem is lehet elvárni tőlük, hogy a számukra ismeretlen technológiában azonnal otthon érezzék magukat.

A csalódott ügyfelek száma attól függ, hogy milyen segítséget kapnak a szoftverek zavartalan használatához.

Amikor probléma adódik az új technológiával, természetesen a céghez fordulnak segítségért. Felhívják a céget annak reményében, hogy majd azonnal segítenek megoldani a problémájukat, viszont az utolsó dolog, amire vágynak, hogy egy másik számítógép fogadja hívásukat.

Az automatizált ügyfélszolgálat egyszerűen nem jelent támogatást, a hangposta pedig még rosszabb megoldás.

A segítségre vágyók azt akarják, hogy egy valódi emberrel beszéljenek, aki udvarias és professzionális módon válaszolni fog a kérdésekre, és reagál a problémáikra.

A speciális informatikai ügyfélszolgálatok ügyfelei megérdemlik és értékelni fogják a személyre szabott válaszokat.

Ma már nem számít, hogy mennyire fejlett az a szoftver, ha van egy dolog, amit a cég nem tud biztosítani: a személyre szabott ügyfélszolgálat.

Van IT ügyfélszolgálat, de ki az, aki válaszolni  fog a hívásokra?

Érdemes erre a feladatra egy vagy több személyt dedikálni attól függően, hogy mennyi hívás érkezik. A létszámot könnyű kiszámolni, ha van adat a hívások mennyiségéről.

Példa:

Hívások óránként: 15.

Átlagos hívás hossza: 5 perc. 15 × 5 = 75 perc.

Más szóval, ebben az esetben egy telefonos ügyfélszolgálati munkatárs nem tud minden egyes hívást megválaszolni! Így garantálható, hogy lesznek nagyon csalódott és elégedetlen ügyfelek.

Kiemelkedő telefonos ügyfélszolgálat

Mi magasan képzett ügyfélszolgálati szakemberekkel keményen dolgozunk, hogy az iparágunk legjobbjai legyünk.

Munkatársaink tudják, hogy a hívók 67 százaléka végül leteszi a telefont, ha nem tudnak valódi emberrel beszélni és frusztráltak lesznek.

Ebben a versenyképes piacon a cégek nem engedhetik meg maguknak, hogy egyetlen vevőt is elveszítsenek, aki egyébként azonnal potenciális lehetőség egy versenytársnak.

Barátságos, képzett, udvarias telefonos ügyfélszolgálati munkatársakkal nem kell ügyfelet veszítenie a cégeknek.

Minden hívást úgy válaszolunk meg, mintha a megbízónk saját irodájában ülnénk.

Hogyan működik a telefonos ügyfélszolgálat

A call center munkatársainkat folyamatosan fejlesztjük, így minden hívó a lehető legnagyobb figyelmet kapja.

24 órás telefonos ügyfélszolgálat

A call center munkatársak éjjel-nappal rendelkezésre állnak, az év 365 napján. A cég irodája zárva lehet, de ha velünk dolgozik, az üzlet mindig nyitva áll.

Non-stop, 7/24-es, élő hangos ügyfélszolgálat ellátására hatékony, de mégis költségtakarékos ez a megoldásunk. Havi ezres, tízezres nagyságrendű hívásfogadás vagy váratlanul megugró bejövő hívásforgalom kezelésében hatékony segítséget nyújtunk.

Testreszabott ügyfélszolgálat

Létrehozunk egy híváson belüli szkriptet. A kritériumok és a gyakran feltett kérdések alapján a telefonos munkatársak hatékonyan megoldhatják az ügyfelek problémáit. Olyan speciális szolgáltatásokat nyújtunk, mint például az ügyfélszolgálat támogatása és a technikai segítségnyújtás.

Személyre szabott képzés

Annak érdekében, hogy leginkább megértsük vállalkozását, felkérjük a cég megfelelő szakemberét, hogy személyesen oktassa telefonos ügyfélszolgálati képviselőinket, ezáltal maximalizáljuk a hatékonyságot minden egyes hívásnál.

Kétnyelvű szolgáltatás

Lakosságunk egyre változatosabbá válik, és ez azt jelenti, hogy külföldi ügyfelek is lehetnek.

Az előnyök

A csapatunkkal való együttműködés számos előnnyel jár, amelyek a cégeket versenyképessé tehetik a piacon.

Büszkék vagyunk arra, ahogyan dolgozunk, és a velünk szerződött cégek általában azon töprengenek, hogy is boldogulhattak nélkülünk.

Termelékenység növelése

Amikor a telefonok folyamatosan csörögnek, elég nagy kihívás lehet a fő feladatok elvégzése. Ez az, ahol segíteni tudunk.

A kevesebb stressz boldogabb, produktívabb munkavállalókhoz vezetnek.

Az ügyfelek elégedettségének javítása

Nincs semmi sem személytelenebb, mint az automatizált üzenetrögzítő szolgáltatások. Számunkra a céged nevében, minden hívót barátságos, élő hang üdvözöl. Az érdeklődő, vagy problémákkal küszködő ügyfelek megkapják a szükséges személyre szabott szolgáltatást.

Költségek csökkentése

A mai gazdaságban kénytelenek vagyunk folyamatosan kevesebbet költeni. Tehát az ügyfélszolgálat elemzőinek külön csoportja az ügyfelek kiszolgálása érdekében valószínűleg nem szerepel a költségvetésben.

Amikor velünk dolgozik, nincs további személyzeti bér- és képzési költség.

Biztosak vagyunk az általunk nyújtott szolgáltatások professzionalitásában és úgy gondoljuk, hogy ugyanígy érzi minden cég is, aki velünk dolgozik.

Célunk, hogy pozitív hatást gyakoroljunk vállalatod sikereire.